Balkan Pearls Tour Operator

Krishtlindjet dhe Viti i Ri në Avala Resort 4*, Budva

 

Image may contain: people sitting, living room, table and indoor

Oferta e Krishtlindjeve - 22-26 Dhjetor - 87 Euro/ personi.

Përfshihen:
2 netë akomodim në Avala Resort 4*
Mëngjeset dhe darkat për të gjitha ditët e qëndrimit
Parking + WiFi
Pija e mirëseardhjes
Përdorimi i saunës, pishinës, banjos turke dhe të gjitha faciliteteve të hotelit.

Oferta e Vitit të Ri - 31-02 Janar - 210 Euro/Personi.

Përfshihen:
2 netë akomodim në Avala Resort 4*
Mëngjeset dhe darkat për të gjitha ditët e qëndrimit
Mbrëmje festive me muzikë LIVE
Pija e mirëseardhjes
Përdorimi i saunës, pishinës, banjos turke dhe të gjitha faciliteteve të hotelit.
Parking + WiFi

Vende të limituara